Vapaasukellusintrokurssi 9.5.2015 Kouvolassa

30.4.2015

9.5.lauantaina Kouvolassa järjestetään laaja vapaasukellusintrokurssi, joka teorian ja allasosuuden osalta osuu AIDA1 ja AIDA2 välimaastoon. 
Tämän viestin lopussa on kurssin ilmoittautumislinkki.

Kyseessä on yhden päivän kurssi, jonka tiivistetty ohjelma on:
Klo 9.45-13 Vapaasukelluksen teoriaa ja esittelyä (mm. videoita)
Tauko
Klo 14.30 - 17.30 Allasharjoittelu ja vapaasukellusvarusteiden kokeilua.
Sekä teoriatila että allas sijaitsevat Kouvolan keskustan lähellä.

 

Kurssille on tulossa osallistujia Helsingin seudulta, joten kimppakyydit henkilöautoilla ovat varmaan mahdollisia. Helsingin keskustasta ajoaika Kouvolaan on noin 1 h 30 min. Helsingistä myös junayhteydet: 7.12->8.33 ja 8.12->9.38 ja takaisin 18.27->19.48. Kouvolan asemalta nouto ja vienti järjestyy tarvittaessa.

Meillä on Kouvolassa FDTF ry:n sekä Mikon ja minun vapaasukellusvarusteita paljon kokeiltavaksi, mm. pitkiä hiili/lasikuitu vapaasukellusterkkoja ja - monoräpylöitä, maskeja, kaulapainoja ym. Myös vapaasukelluspukuja tuomme nähtäville ja tarvittaessa kokeiltavaksi.

Altaassa kurssi jaetaan kahteen ryhmään: lajiin tutustuvat (Timo kouluttajana) sekä lajia jo harjoitelleet (Mikko Pöntinen kouluttajana).

Varsinaisen kurssin hinta on 50 €/hlö (sis. kahvin ja sämpylän). Allastilojen osalta hinnoittelusta ei ole vielä lopullista tietoa, mutta allasmaksu 3 tunnilta on noin 15 €/hlö. Kurssi maksetaan ennen kurssia, siitä tulee erilliset ohjeet.

Introkurssilla ei ole läpäisyvaatimuksia eikä kortitusta. Jokainen voi saada oman tasoistaan ohjausta altaassa, perusteista tekniikan hiomiseen. Myös pitkä tai maksimisukellus on mahdollinen kouluttajan toimiessa turvasukeltajana.

Introkurssi antaa valmiuksia osallistua AIDA2-kurssille. Kokeneemmat voivat saada treeni- ja tekniikkaohjeita ja kaikki pääsevät testaamaan varusteita, mm. erilaisia monoräpylöitä.

Sitova ilmoittautuminen 9.5.2015 Vapaasukellusintrokurssille tämän linkin kautta:
https://doodle.com/fiurxpt9v7we78rc

Jos haluaa varmistaa paikkansa niin kannattaa olla nopea!


Terveisin
Timo Pöntinen

Freediving Team of Finland ry (FDTF), kurssin järjestävä sukellusseura
Sukellusseura Vesikot ry, Kouvolan paikallinen seura, mukana järjestelyissä