Jäseneksi

Freediving Team of Finland –seuran jäseneksi pääset hakemalla jäsenyyttä seuran hallitukselta sekä maksamalla  seuran vuosittaisen jäsenmaksun. Seuran jäsenenä pääset mm. osallistumaan leireille ja kursseille. FDTF:llä on myös aktiivista toimintaa monissa eri kaupungeissa vuoden ympäri. Lisätietoa toiminnasta eri kaupungeissa saat yhteyshenkilöiltä.

FDTF on myös Sukeltajaliiton jäsenseura ja FDTF:n jäsenet saavat Sukeltajaliiton jäsenyyden maksettuaan liiton maksun. Sukeltajaliiton jäsenetuihin kuuluvat mm. mahdollisuus hankkia Pohjolan Sukeltajavakuutus tai kilpailulisenssi. Liiton jäsenyys mahdollistaa myös osallistumisen seuran AIDA -kursseille tai muille Sukeltaliiton jäsenseurojen kursseille. Sukeltajaliiton jäsenet saavat myös 5 kertaa vuodessa Sukeltaja-lehden. Jos haluat Sukeltajaliitolta sukellusvakuutuksen, pitää olla Sukeltajaliiton jäsen.  

Jäsenmaksut

FDTF täysjäsenyyden maksu koostuu FDTF:n maksusta ja Sukeltajaliiton maksusta. Rinnakkaisjäsnyyttä haetaan vain, jos Sukeltajaliiton jäsenmaksu on suoritettu toisen seuran kautta. Silloin täytyy jäsenhakemuksessa ilmoittaa Sukeltajaliiton antama jäsennumero. 

 

Valitse jäsenyytesi seuraavista:

Rinnakkaisjäsenyys: 25 € (FDTF jäsenyys)

Täysjäsenyys: 51,50 € (FDTF ja Sukeltajaliiton jäsenyys)

 

Maksetaan seuran tilille 28.2.2018 mennessä

Nordea FI86 1572 3000 3851 87

Maksun viestiin ”Oma nimi, Täysjäsen 2018” tai ”Oma nimi, Rinnakkaisjäsen 2018”

*
*
*
*
*
*
*
*

Sukeltajaliiton 8-numeroinen jäsentunnus löytyy mm. Sukeltajalehden takakannen osoitekentästä.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

FDTF on avoin kaikille vapaasukelluksesta kiinnostuneille. FDTF:n sihteeri vastaa jäsenyyden asioista.

FDTF is available for all interested in Freediving. The FDTF secretary handles all membership inquiries.

vesa.mcdermott (at) gmail.com