2016 AIDA** Pool-kursseja

18.4.2016

Tässä on kootusti tietoja vuoden 2016 AIDA* Pool-kursseista

AIDA** Pool-kursseja alkaa nyt tulla uusien kouluttajien voimin!

Ekat kurssit täyttyivät jo ennakkoon paikallisten seurojen kautta. Nämä kurssit ovat nyt samana viikonloppuna 23.-24.4.2016 Seinäjoella (kouluttajana Kristian Mäki-Jussila) ja Paimiossa (kouluttajana PaulaHietanen).

Lohjalle on tulossa AIDA** Pool-kurssi 20.-22.5.2016 (kouluttajana Viljami Tabell). Lohjan Urheilusukeltajat seuran jäsenillä on etusija, mutta ainakin varasijoille voi ilmoittautua kouluttajalle (viljami.tabell-ät-gmail.com).

AIDA** Pool-kursseja on lisäksi vireillä Vantaalle, Lappiin/Rovaniemelle (kesällä Paula/Viljami), Raumalle (syksyllä Kristian) ja mahdollisesti Turkuun. Näissäkin paikallisen seuran jäsenillä on etusija, mutta muitakin pyritään ottamaan jos tilaa jää. Lapin kurssista kiinnostuneet voivat laittaa viestiä Viljamille (viljami.tabell-ät-gmail). Rauman kurssia on viritelty Jyrki Nurmen kanssa (jyrki.nurmi_ät_raumanlaitesukeltajat.fi), kiinnostuneet voivat olla suoraan häneen yhteydessä.

Helsingin seudulla kurssille tulijoita on eniten jonossa ja yritetään yhteistyössä  Simmis Wandan ja Espoon Cetuksen kautta saada kursseja, sillä molemmilla seuroilla on mahdollista saada allasaikaa sekä kursseille että treeneihin.

Yhteyttä voi ottaa em. kurssien yhteydessä mainittuihin. Vantaan kurssin osalta minulla on jo aika pitkä jono aiemmin ilmoittautuneita, joten tarvetta on varmasti useammalle kurssille 1-2 vuoden sisällä. Vantaan osalta infotaan lisää kun ajankohta ja kouluttaja(t) ovat tiedossa. Sähköpostitse ilmoitan niille, jotka ovat jo minulta jo aiemmin kurssia kyselleet (tpontinen-ät-gmail.com).